color U!
kleur & kledingadvies

Laat zien WIE je bent

Laat zien WIE je bent

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Color U Kleur en kleding
Facebook like Color U

 

Kleurenanalyse


Altijd mooi in kleuren die bij je passen.
Als iets een grote invloed heeft op ons uiterlijk is het kleur.
De kleur van je kleding is heel bepalend voor je uitstraling. Kleuren zijn het jasje van onze persoonlijkheid. Dragen we de juiste kleuren, dan zien we er actiever, frisser en aantrekkelijker uit. Kleuren zijn bovendien een machtig instrument om een imago te creëren, wat ook in het zakenleven van pas komt. Als je de kleuren draagt die bij je passen kun je je uitstraling sturen en verbeteren.


foto kleurenanalyse
 
  • Wat staat je goed - beter - best? Een kleuradvies heeft niets te maken met smaak of persoonlijke voorkeur, maar met de kleurstoffen die van nature in de huid, ogen en het haar aanwezig zijn. Tijdens de persoonlijke kleurenanalyse zoeken we aan de hand van jouw natuurlijke kleuren naar je beste kleuren, kleurcombinaties en contrasten.

  • Geen gepieker meer voor de kast! Je weet nu precies welke kleuren je het mooist staan en ook welke kleuren goed bij elkaar passen zodat je gemakkelijk alles kunt combineren. Zelfs als je niet je dag hebt of liever een beetje op de achtergrond blijft, kun je er op je best uitzien. Het resultaat is verbluffend en de voordelen grandioos.

 

Een kleurenanalyse is een cadeau voor het leven en ontzettend leuk om mee te maken. Je zult er bovendien dagelijks profijt van hebben. Het is werkelijk een openbaring om te zien wat kleuren voor je kunnen doen. Het bespaart je ook nog eens dure miskopen en is de gemakkelijkste en goedkoopste weg naar een fraai uiterlijk.
Waar wacht je nog op?

 

TIP
Stel je bezoek aan de kapper even uit
tot na de kleurenanalyse
 

Color U! Kleur & Kleding
Noord 17, 1741 BA Schagen
☎︎ 0224-561429
e-mail: coloru@quicknet.nl